anna, una mirada a la vida i obra d’Anna Dodas i Noguer
anna, una mirada a la vida i obra d’Anna Dodas i Noguer

anna, una mirada a la vida i obra d’Anna Dodas i Noguer

anna, una mirada a la vida i obra d’Anna Dodas i Noguer

El dia 2 de novembre, coincidint amb la data de l’aniversari de l’Anna, s’estrenarà l’espectacle “anna”, una mirada a la vida i obra d’Anna Dodas i Noguer a L’Atlàntida de Vic. L’obra està codirigida per Joan Roura i Íria Roig i interpretada per Noemí Morral i Júlia Cervera Marsó.

anna
La veu literària d’Anna Dodas i Noguer és colpidora, d’una bellesa impregnada de desolació i desafiament a la vegada. Malauradament, la seva producció va ser tan intensa com breu, ja que es veié truncada l’any 1986, quan la poeta tenia tan sols vint-i-tres anys. L’espectacle anna reivindica el seu llegat i s’endinsa en la figura de l’autora nascuda a Folgueroles fa seixanta anys, a la mateixa casa que Jacint Verdaguer.

Comprar entrades