Èxit de la marató de lectura del llibre Capvespres de foc i de grana
Èxit de la marató de lectura del llibre Capvespres de foc i de grana

Èxit de la marató de lectura del llibre Capvespres de foc i de grana

Èxit de la marató de lectura del llibre Capvespres de foc i de grana

El diumenge dia 23 d’Abril amb motiu de la diada de Sant Jordi es va celebrar una marató de lectura en homenatge a l’Anna Dodas i Noguer. Des de les 5 de la tarda a les 8 del vespre, al Portal de la Rambla de Vic, es va llegir el llibre Capvespres de foc i de grana. L’acte el van coordinar les poetes Noemí Morral i la Raquel Santanera.

Moltes gràcies a tots els lectors (d’esquerra a dreta i de dalt a baix): Montse Canudas, Roser Iborra, Francina Dodas, Susagna Roura, Roser Noguer, Montse Solé, Jordina Boix, Xell Bagot, Montse Homs, Jordi Homs, Carme Rubio, Montse Sala, Joan Brussosa, Núria Armengol, Susi Planas, Mercè Russinyol, Josep Casadesús (K100), Noemí Morral i Enric Dodas.