L’Institut Escola Mossèn Cinto dedica els XIV Jocs Florals a l’Anna Dodas i Noguer
L’Institut Escola Mossèn Cinto dedica els XIV Jocs Florals a l’Anna Dodas i Noguer

L’Institut Escola Mossèn Cinto dedica els XIV Jocs Florals a l’Anna Dodas i Noguer

L’Institut Escola Mossèn Cinto dedica els XIV Jocs Florals a l’Anna Dodas i Noguer

L’Institut Escola Mossèn Cinto de Folgueroles ha dedicat els seus XIV Jocs Florals a l’Anna Dodas i Noguer. Els alumnes de l’escola han escrit poesies inspirades en la seva obra. L’acte de lliurament dels premis s’ha celebrat el dia 24 d’abril.

Moltes gràcies a tot l’equip de mestres de l’Institut Escola Mossèn Cinto, a la seva directora Sílvia Rodríguez i l’Anna Ausió per haver impulsat el projecte. Gràcies també a la Carme Rubio i la Maria Teresa Dodas per tota la seva col·laboració.

Felicitats a tots els premiats!